Cursus Yoga start binnenkort weer!

Yoga is voor iedereen! Wil je het altijd al proberen? Niet meer uitstellen, gewoon ervaren wat yoga voor jou kan doen en wat je er echt van vindt..

En er is maar een manier om het uit te vinden: **doen!** ( en ja, we gaan ook de hoofdstand – op de afbeelding hierboven gewoon doen! )

Wil je kennismaken met yoga in het algemeen of meer verdieping en uitleg in je yoga practice? Altijd afgevraagd hoe je met yoga kan beginnen of wat voor inzichten er achter al die mooie yoga houdingen zitten? 

Op 6 oktober start weer een 8-weekse cursus Yoga in de traditie van Sivananda!

Wil je je Energieker, Flexibeler, Rustiger & Krachiger voelen: kom yoga-en in de prachtige Scheveningse Haven!

Health is wealth, peace of mind is happiness. Yoga shows the way! – Swami Vishnudevananda

Sivananda-yoga is een holistische vorm van yoga ontstaan uit de lessen van Swami Sivananda, gebaseerd op eeuwenoude tradities uit India waarbij inspanning en ontspanning zich afwisselen. Het is een vorm van hatha-yoga waarbij je werkt aan kracht, flexibiliteit en ontspanning door reflectie, ademhaling, beweging en stilstaan. Je komt met je bewustzijn volledig in het moment. Door met aandacht in het moment te zijn kom je tot ‘aware moments’: momenten van ontdekking, kalmte en tevredenheid in het hier en nu.

Voor wie?
De cursus is voor iedereen. Voor mensen die kennis willen maken met yoga in het algemeen en voor diegene die meer verdieping willen in hun yoga-practice. Doordat er ruimte is voor persoonlijke aandacht kun je jouw yoga practice gaan ontdekken en/of verdiepen. Je leert niet alleen de basisserie vanuit de Sivananda-traditie, maar ook gaan we in op al het mooie wat yoga ook is!

2015-04-08-18-32-30-902630468

Wat leer ik?
De basisserie bestaat uit ademhalingsoefeningen, de zonnegroet, houdingen, ontspanning en meditatie/concentratie. De cursus gaat niet alleen over de houdingen, maar betrekt meerdere aspecten van yoga: ademhaling, het lichaam weer leren ontspannen, achtergrondinformatie over de houdingen, filosofie, verschillende vormen van yoga, mantra’s en hoe je geest invloed heeft op je gezondheid en je wereld.

Yoga is not about touching your toes, it is what you learn on the way down! – Jigar Gor

DSC_0229

Informatie

Start 6 oktober – 8-weekse cursus
Elke donderdag 18.30-20.00 u.

In Zee van licht – Hellingweg 98K, Scheveningen

Kosten 145 euro inclusief reader & btw

Om yoga zo toegankelijk mogelijk & voor iedereen te maken, hou ik de cursus kosten zo laag mogelijk. Het is fantastisch om zulke mooie kennis en ervaringen te mogen delen…

Aanmelden of meer informatie: awaremoments@gmail.com of 06-42 34 52 54 (Shelly)

Informatie is ook te vinden op Facebook: AwareMomentsYoga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *