De Hoogste Tijd! Even voorstellen… twee prachtige yogadocenten

Het is nu echt de hoogste tijd dat ik loslaat & vertrouwen heb! De onrust en wirwar in mijn hoofd geeft aan dat ik een stapje terug mag nemen. Het kindje is volop aanwezig en houd me lekker wakker ‘s-nachts!

Het was een intensieve tijd, waarin ik veel verandering heb meegemaakt en jullie daar getuige van waren! Op de mat en van de mat zijn er bij mij in ieder geval weer allerlei emoties en energieën gepasseerd.

Dit kindje heeft me nu al zoveel gebracht: ik kon bepaalde dingen niet langer onderdrukken en moest eerlijk tegen mezelf worden – een heftig, maar mooi kado. Ook bracht het me continue de oefening om te blijven ervaren zonder er een oordeel over te hebben. Soms lukt dat goed, soms niet!

Ik wil ook jullie danken voor jullie vertrouwen & laten zien dat ook ik elke dag weer oefen: het blijft vallen & opstaan!

Ik kijk er naar uit het resultaat straks ook weer te mogen delen & wens jullie weer nieuwe ervaringen op de mat, dat jullie openheid jullie weer veel nieuwe mooie inzichten mag brengen!

Twee inspirerende Yogadocenten…

Vol vertrouwen en met een groot hart stel ik jullie graag voor aan twee prachtige yogadocenten. Ik ben super blij en weet dat deze dames heel veel moois te bieden hebben, dus ik zou zeggen: wees open & ontvang!

Robin zal de lessen op de woensdag gaan geven & Mirjam de lessen op de donderdag! Klik op naam/foto voor meer informatie over de docenten.

                                                                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *