Speciale 3 serie XL-Yinlessen in okt-nov-dec 2017

3 luik XL-Yinlessen

Vanaf oktober staan er een reeks Yinlessen op het programma, hele rustige yoga waarbij je steeds dieper strekt en ontspant. Tijdens de serie van 3 Yinlessen staan de verschillende meridianen in je lichaam centraal. Elke keer behandelen we een bepaalde set, een bepaald thema die weer bepaalde effecten heeft. Het is mooi om ze alle drie te volgen, maar je kunt je zo ook ‘los’ volgen.

 

 

 

Zet 29 oktober, 19 november & 17 december 9.30 alvast in de agenda!

 

 

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je dieper in de stretch en ontspanning gaat. Het diepe, lange strekken gaat voorbij je spieren: het strekt en doorbloedt je bindweefsel en versterkt je gewrichten, essentiële delen van je lichaam om gezond te houden en regelmatig de kwestie bij stijfheid en immobiliteit. Na afloop voel je je lichter energieker & kalmer.

Doordat je de houding in stilte voor langere tijd aanhoudt, wordt het een meditatieve practice waarbij je los laat en observeert wat er speelt in je lichaam en hoofd. Je krijgt de kans om je lijf beter te voelen, om te voelen wat de houding voor/met jouw lichaam doet en wat voor effect dat op je gedachten heeft.

Bij Yin yoga staan ook de meridianen centraal in elke houding. Meridianen zijn energiebanen die over je hele lichaam lopen. Energie kan blokkeren en zich uiten in lichamelijke en/of mentale ongemakken. Door specifieke energiebanen lang te strekken, gaat alles weer stromen en voelen we ons beter (in the long run ;).

 

Reactie na een yinles… “Heerlijk! Een gevoel van intense rust en tevredenheid, ontspannend, stilte, gevoel van helderheid… en af en toe confronterend!”

 

Praktische informatie:

Data: 29 oktober, 19 november & 17 december 9.30-11.15

Prijs: 20 euro per workshop.
Kom je naar alle 3 en betaal je in een keer dan is er een speciale prijs: 52,50

Locatie: Hellingweg 98K, Scheveningen-Haven

Voor wie? Voor iedereen die behoefte heeft aan rust, ontspanning, energie & een goed gevoel!

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, spiritualiteit, zweven of wat dan ook! De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, kom zelf ervaren of het wat voor je doet, of beter gezegd, wat het voor je doet!

Meer inforamatie? info@awaremoments.nl of 0642345254

5 thoughts on “Speciale 3 serie XL-Yinlessen in okt-nov-dec 2017

 1. Hallo,
  Ik ben zeer geïnteresseerd in de xl yinyoga
  Wil alleen heel graag weten wat de kosten zijn?
  Begin is om 09:30 tot hoe laat?
  Hoor graag van je

  1. Hi Mildred!

   Leuk dat je interesse hebt in de xl yinlessen! De lessen duren 1,5-1,75 uur. Een losse les is 20 euro, boek je alle drie in een keer dan kost het 50 euro voor de drie samen.

   Mocht je nog meer vragen hebben, stel ze gerust!

   Ik wens je een mooie dag!

   Namaste,
   Shelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *