XL Yin Licht Kerstspecial

 Y I N  Y O G A  S P E C I A L op 24 december!

Op de ochtend van kerstavond, 24 december, kun je het kerstgevoel – met veel lichtjes – beleven door uit de drukte te stappen, naar binnen toe te keren & alles van je af te laten glijden! Door stilte, diepe strekking & spierspanning los te laten (ontspannen), kom je in rust en ga je met hernieuwde energie en een peaceful mind de kerst in.

Verwen jezelf en begin je weekend, je vakantie, je kerst met een heerlijk ontspannen, vredig & open gevoel!

stocksnap_4rye263djpDe winter is de tijd van rust en stilte, van het naar binnen keren, herstellen, ontprikkelen en loslaten van wat niet meer nodig is. In de natuur is dit heel goed te zien: de bomen laten hun bladeren los en het leven keert letterlijk naar binnen. Een mooie tijd voor een Yin Yoga practice.

 

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je dieper in de stretch en ontspanning gaat. Het diepe, lange strekken gaat voorbij je spieren: het strekt en doorbloedt je bindweefsel en versterkt je gewrichten, essentiële delen van je lichaam om gezond te houden en regelmatig de kwestie bij stijfheid en immobiliteit. Na afloop voel je je lichter & kalmer.

Doordat je de houding in stilte voor langere tijd aanhoudt, wordt het een meditatieve practice waarbij je los laat en observeert wat er speelt in je lichaam en hoofd. Je krijgt de kans om je lijf beter te voelen, om te voelen wat de houding voor/met jouw lichaam doet en wat voor effect dat op je gedachten heeft.

“The pose begins when you want to get out of it.” Baron Baptiste

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Zaterdag 24 december

9.30 – 11.00 YIN YOGA XL SPECIAL –  € 20 inclusief gezonder lekkere zoete versnaperingen!

Voor iedereen toegankelijk! Meld je aan via awaremoments@gmail.com / 06-42345254. Wil je zeker zijn van een plek in de Yinles? Maak het bedrag dan over op NL42KNAB0207592535 (S N Linssen).

facebook: Y I N Y o G a K e r s t Special 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *