Y I N Y O G A S P E C I A L S!

 Y I N  Y O G A  S P E C I A L S

op 3 december & 24 december!

De winter is de tijd van rust en stilte, van het naar binnen keren, herstellen, ontprikkelen en loslaten van wat niet meer nodig is. In de natuur is dit heel goed te zien: de bomen laten hun bladeren los en het leven keert letterlijk naar binnen. Een mooie tijd voor een Yin Yoga practice.

In de avond van 3 december is er een hele bijzondere mogelijkheid om een Yin Yogales te volgen en aansluitend een Rode Tent van Ritme van de Aarde bij te wonen! Meer informatie over de Rode Tent: www.ritmevandeaarde.nl of facebook.

Op de ochtend van kerstavond, 24 december, kun je het kerstgevoel beleven door uit de drukte te stappen, naar binnen toe te keren & alles van je af te laten glijden! Door stilte, diepe strekking & spierspanning los te laten (ontspannen), kom je in rust en ga je met hernieuwde energie en een peaceful mind de kerst in.

Verwen jezelf en begin je weekend, je vakantie, je kerst met een heerlijk ontspannen, vredig & open gevoel!

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je dieper in de stretch en ontspanning gaat. Het diepe, lange strekken gaat voorbij je spieren: het strekt en doorbloedt je bindweefsel en versterkt je gewrichten, essentiële delen van je lichaam om gezond te houden en regelmatig de kwestie bij stijfheid en immobiliteit. Na afloop voel je je lichter & kalmer.

Doordat je de houding in stilte voor langere tijd aanhoudt, wordt het een meditatieve practice waarbij je los laat en observeert wat er speelt in je lichaam en hoofd. Je krijgt de kans om je lijf beter te voelen, om te voelen wat de houding voor/met jouw lichaam doet en wat voor effect dat op je gedachten heeft.

“The pose begins when you want to get out of it.” Baron Baptiste

In deze Yin specials keren we ons naar binnen toe en luisteren we naar wat er in ons lichaam en hoofd is. De uitdaging is stil zijn, luisteren en niet oordelen!

“Heerlijk! Een gevoel van intense rust en tevredenheid, ontspannend, stilte, gevoel van helderheid… en af en toe confronterend!”

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Zaterdag 3 december

19.30 – 20.30 YIN YOGA SPECIAL –  € 15
20.30 – 22.00 RODE TENT –  € Donatiebasis, denk aan in ieder geval € 5 ‘onkosten’.

Beide events zijn voor iedereen toegankelijk.

Meld je aan via awaremoments@gmail.com / 06-42345254. Geef aan of je je voor beide events aanmeldt, of alleen voor de yinles of rode tent. Wil je zeker zijn van een plek in de Yinles? Maak het bedrag dan over op NL42KNAB0207592535 (S N Linssen).

facebook: Y I N Y o g a & R o d E T e N T

Zaterdag 24 december

9.30 – 11.00 YIN YOGA XL SPECIAL –  € 20 inclusief gezonder lekkere zoete versnaperingen!

Voor iedereen toegankelijk! Meld je aan via awaremoments@gmail.com / 06-42345254. Wil je zeker zijn van een plek in de Yinles? Maak het bedrag dan over op NL42KNAB0207592535 (S N Linssen).

facebook: Y I N Y o G a K e r s t Special 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *