Yoga is een cadeau!

Yoga is een cadeau aan jezelf, maar waarom niet Yoga als cadeau aan een ander geven?

Verwen de ander met een origineel cadeau: een yogales, in groepsverband, privé, of samen: privé voor twee! Geef een enkele les, een aantal lessen, een maand lessen cadeau. Geef een basisles of een verdiepende les cadeau… Alles is mogelijk en bespreekbaar. Neem contact op per mail of telefoon (06-42345254) en ik maak een mooie cadeaubon!

bon-in-schaaltje

Een bewust en licht sinterklaas- of kerstcadeau dit jaar? Op 25 november en 16 december is er een koopavond bij Zee van Licht: Zee van Licht in huis halen. Op 16 december is Aware Moments er ook met yogacadeaubonnen en 100% natuurlijke babybillenspray. En wellicht nog een kleine yogaverrassing!

 

Alleen het beste voor je kindje! Babybillenspray & doekjes zijn goed voor baby, kind & milieu. Gemaakt met zo weinig mogelijk, allemaal natuurlijke ingrediënten. Gangbare babydoekjes bevatten een lange lijst van onbegrijpelijke (en meestal niet natuurlijke) ingrediënten. Met deze spray weet je precies wat je op de huid van je baby smeert!

Meer informatie over de heerlijk ruikende, verzorgende en milieuvriendelijke babybillenspray & doekjes vind je op de website Green Goddess.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *